• +30 24610 45980
 

ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ

  

ΠΡΟΣ: Εμπορικές/ Παραγωγικές Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση συμμετοχής στην31η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Έκθεση Δ.Μακεδονίας.

Αξιότιμοι κύριοι/ κυρίες,

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργανώνουν την 31η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», από 16 έως 21 Σεπτεμβρίου 2015, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης.

Στα 30 χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 3000 εκθέτες και πολλές χιλιάδες επισκέπτες (από τις όμορες κυρίως περιοχές της Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου αλλά και τα Βαλκάνια) επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της αλλά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρονιά καθιστώντας την Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας θεσμό.

H  Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου της Δυτικής Μακεδονίας, της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Η Έκθεση, είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης και αποτελεί, δικαιωματικά, το κορυφαίο Εμπορικό – Οικονομικό γεγονός και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Παραγωγικού Κόσμου και όλων των κατοίκων της περιοχής μας.

Φέτος θα δοθεί  έμφαση στα Αρωματικά φυτά της Δ. Μακεδονίας με ειδικό αφιέρωμα

Συνεργασίες με τα Βαλκάνια – έχουν προσκληθεί επιχειρήσεις για να εκθέσουν τα προϊόντα τους αλλά και Εμπορικοί Επισκέπτες – Αντιπρόσωποι, για την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό .

Tιμωμένη χωρά θα είναι η  Πρεσβεία της Τσέχικης Δημοκρατίας στην Αθηνά η όποια θα συμμετάσχει με την Πρεσβεία της και με Επιχειρηματικές Αντιπροσωπείες.

Διαβάστε Περισσότερα

με την υποστήριξη:

Χορηγός:

Twitter Feed

Θέλετε να οργανώσετε εκδήλωση?

Συμπληρώστε την online φόρμα ενδιαφέροντος και θα έρθουμε εμείς άμεσα σε επαφή μαζί σας.
online φόρμα ενδιαφέροντος
εναλακτικά καλέστε μας στα
24610 45980, 45978, 45982
ώρες λειτουργίας γραμματείας
καθημερινές 9:00 - 14:30