• +30 24610 45977
 

ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ

ΠΡΟΣ: Διοργανωτές Εκδηλώσεων (Εταιρείες και Φυσικά πρόσωπα).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

(για τη διοργάνωση του θεματικού πάρκου «Το Δάσος των Ξωτικών» - 2016)

Το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, με απόφαση του Δ.Σ. του, προτίθεται να διοργανώσει και φέτος, στις εγκαταστάσεις του το Εποχικό Θεματικό Πάρκο «Το Δάσος των Ξωτικών» - 2016, από 01/ 12/ 20016 έως 10/ 01/ 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι Διοργανωτές μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους γραπτώς στο Φορέα, έως και τις 15/ 11/ 2016 ενώ τις σχετικές πληροφορίες & διευκρινήσεις μπορούν να τις πάρουν από τη Γραμματεία, στα Κοίλα Κοζάνης και στα τηλέφωνα: 2461045977 – 78.

Εκ της Διοικήσεως

 

           Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργανώνουν την 32η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», από 21 έως 26 Σεπτεμβρίου 2016, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης.

 

Η Έκθεση, όπως καθιερώθηκε να λέγετε, είναι το κορυφαίο οικονομικό και κοινωνικό γεγονός της Περιφέρειας μας. Είναι ένας δοκιμασμένος και ανθεκτικός θεσμός, ένα σημείο αναφοράς για επαγγελματίες και κοινό. Γνωρίζοντας καλά, την ευθύνη που έχουν αναλάβει οι διοργανωτές της, να προάγουν τον θεσμό αυτό, θέτουν και πάλι τον πήχη ψηλά.

Στα 31 χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 3000 εκθέτες και πολλές χιλιάδες επισκέπτες (από τις όμορες κυρίως περιοχές της Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου αλλά και τα Βαλκάνια) επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της αλλά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρονιά, καθιστώντας την Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας θεσμό.

 

Φέτος, ξεχωριστή θέση θα έχει η επίσημη αντιπροσωπία της Ταϊβάν, σε οργανωμένο περίπτερο. Πρόκειται, για μια πολλά υποσχόμενη συμμετοχή, σε επίπεδο συνεργασιών.

 

Το οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών, μας υποχρεώνει όλους να αναζητήσουμε λύσεις και διεξόδους. Στην αναζήτηση αυτή, η προβολή και η άμεση προσέγγιση των πελατών, θεωρείται πλέων επιβεβλημένη και στον τομέα αυτό η Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον.

 

Σε ένα καλά οργανωμένο χώρο, 4.000 τ.μ., οι επιχειρήσεις τοποθετούνται ανάλογα με το αντικείμενο τους ενώ οι παροχές προς τους εκθέτες διευκολύνουν τη συμμετοχή τους.

 

Προσκαλούμε και τη δική σας επιχείρηση να πάρει μέρος σε αυτή την κορυφαία για την περιοχή μας διοργάνωση. Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, στα τηλέφωνα: 2461045977-8, 45980-4-7, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στα Κοίλα Κοζάνης.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τα έντυπα της Έκθεσης.

ΓΕΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ & ΣΤΑΤΙΣΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.pdf

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.pdf

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ Α΄.pdf

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ Β΄.pdf

ΚΑΤ. ΙΣΟΓΕΙΟΥ.pdf

ΚΑΤΟΨΗ ΟΡΟΦΟΥ.pdf

ΚΑΤΟΨΗ ΤΕΝΤΑΣ.pdf

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.pdf

     

 

 

 

με την υποστήριξη:

Twitter Feed

Θέλετε να οργανώσετε εκδήλωση?

Συμπληρώστε την online φόρμα ενδιαφέροντος και θα έρθουμε εμείς άμεσα σε επαφή μαζί σας.
online φόρμα ενδιαφέροντος
εναλακτικά καλέστε μας στα
24610 45977, 45978
ώρες λειτουργίας γραμματείας
καθημερινές 9:00 - 14:30